Örebro förlänger med tre rutinerade forwards

Örebro har haft en tung säsong och slutade på en tolfteplats i SHL. Idag kom dock ett glädjande besked när klubben avslöjade att tre rutinerade forwards väljer att förlänga sina kontrakt.

Örebro säsong slutade i ”ingenmansland” då man varken nådde slutspel eller behövde kvala för att hålla sig kvar. Istället har klubben passat på att förändra i spelartruppen efter säsongen som får ses som ett misslyckande. I måndags kom beskedet att hela fem spelare fick gå. Idag kom dock ett glädjande besked när Örebro avslöjade på sin hemsida att tre riktiga kultbärare i klubben väljer att förlänga sina kontrakt. Spelarna det handlar om är Johan Wiklander, Marcus Weinstock och Kalle Olsson.

Rutinerad trio

Johan Wiklander är född 1981 och kom till Örebro HK inför säsongen 2010-11. Han var med och förde upp Örebro till dåvarande Elitserien säsongen 2012-13. Wiklander gjorde under den gångna säsongen 12 poäng på 48 matcher.

Marcus Weinstock föddes 1984 och kom även ha till Örebro inför säsongen 2010-11. Den gångna säsongen var hans bästa i SHL i karriären och han producerade sju mål och 30 poäng på 52 matcher.

Kalle Olsson är född 1985 och kom till Örebro inför säsongen 2012-2013. Den gångna säsongen gjorde han 16 poäng på 45 matcher.

Ytterligare två får lämna

Örebro meddelar samtidigt att ytterligare två spelare lämnar klubben. Det handlar om backen Peter Andersson och forwarden Lucas Lessio.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN