KLART: Kanadensiska tvillingarna till SHL

De fick chansen att spela till sig varsin plats i SHL till kommande säsong. Nu står det klart att tvillingarna har skrivit på kontrakt över säsongen 17/18.

Efter att ha följts åt och fullföljt sina år hos Colgate University så tog deras karriärer lite olika vägar. Nu har de alltså korsats igen. Men dock på andra sidan Atlanten och i Sverige. Det 24-åriga Kanadensiska tvillingparet Tylor och Tyson Spink har skrivit på kontrakt med Örebro Hockey.

– Vi är mycket glada och hedrade att ha signat med Örebro Hockey. Vi vill passa på att tacka organisationen för den här möjligheten och vi ser båda två mycket fram emot att få representera Örebro Hockey de kommande två säsongerna, säger Tyson Spink till klubbens hemsida.

Sportchefen glad att ha tvillingarna på plats

Tylor och Tyson Spink representerade mellan 2012 och 2016 Colgate University i den amerikanska collageligan NCAA. Under sina år som collagespelare blev de båda högt aktade och presterade väl. Sedan dess har Tylor gjort två poängstarka sejourer i ECHL samt hunnit med att spela sju AHL-matcher. Brorsan Tyson blev bland annat årets rookie i ECHL den gångna säsongen. Nu är de båda alltså klara för två år i Örebro efter att ha spelat till sig sina platser i laget under försäsongen.

– Det har sett riktigt bra ut på matcherna och vi tror att de kan tillföra mycket till vårt spel. De är vältränade, skickliga med puck och jobbar stenhårt, kommenterar Örebro Hockeys sportchef Niklas Johansson.

LISTA: Här är alla lagkaptener i SHL 2017/18 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN