HJÄLTEN: ”Laget har spelat riktigt bra”

Han kom som en superförstärkning i slutet av transferfönstret. Sedan dess har Örebro gått spikrakt upp och nu är de klara för slutspel.
– Laget har spelat riktigt bra sen jag kom, säger Jhonas Enroth till Hockeybladet.

Jhonas Enroth spelade 52 matcher i KHL med Dinamo Minsk. Sedan vände målvakten hem till Sverige för spel i Örebro. Efter gårdagens bortamatch mot Malmö, som Närkelaget förlorade med 3-1, står det klart att man trots en tung säsong tar sig vidare till åttondelsfinal där Växjö väntar.

– Det är skönt att vi får ett lag på vägen hem i alla fall så vi slipper en lång bussresa. Det är ett bra lag, vi spelade mot dem för några veckor sedan. Tycker vi spelade bra mot dem hemma i alla fall, säger Enroth till Hockeybladet.

I mitten av februari blev det klart att Jhonas Enroth, som under förra säsongen bokfördes för spel i Tre Kronor, förstärkte Örebro resten av säsongen. Att laget nu tar sig slutspel är inget som Enroth vill ta kredd för.

– Jag tycker laget har spelat riktigt bra sen jag kom hit och kan inte ta på mig någonting. Det har varit en bra laganda och jag tycker vi har spelat bra.

Enroths kontrakt med Örebro löper ut när säsongen avslutas. Om den 30-årige målvakten ska spela i Örebro nästa säsong har han inte tänkt på.

– Ingen aning. Jag har knappt tänkt på play-in så vi får se vad som händer, avslutar Enroth.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN