Home Klubbar Örebro Här är nästa stopp för Hudashow

Här är nästa stopp för Hudashow

0

Libor Hudacek förlängde sitt kontrakt med Örebro men brorsan och stjärnmålvakten Julius Hudacek blir inte kvar i klubben.

Sedan tidigare så har det kommit uppgifter om att målvaktsstjärnan Julius Hudacek lämnar Örebro Hockey. Nu står det klart vart han tar vägen, skriver Expressen.

Ryssland och KHL nästa anhalt

Efter tre säsonger i Örebro är det nu Ryssland och KHL som väntar för Hudacek. Slovaken har varit en nyckelspelare och publikfavorit efter sina uppskattade shower när laget vunnit, kallade ”Hudashow”. Nu har hans tjänster dock erbjudits till andra klubbar och nästa anhalt sägs vara Ryssland och KHL.

Ett VM-silver på meritlistan

Hudacek har sedan tidigare gjort en match i KHL för Sibir Novosibirsk dit han kom efter en fin säsong för Frölunda, men den KHL-sejouren blev alltså kort innan det blev spel i Tjeckiska HC Pardubice. Julius Hudacek blev så sent säsongen 14/15 utsedd till SHL:s MVP, årets målvakt och avslutade säsongen med bäst räddningsprocent men nu lämnar han alltså Sverige. Med det Slovakiska landslaget har han varit med på fem VM där det blivit ett silver.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.