DIF-talangen återvänder till SHL

0
839
Foto: Bildbyrån

Linus Arnesson är ett bekant namn i Djurgårdskretsar, 44 matcher hann Hanvikenssonen med innan det var dags för att flytta till AHL och Providence Bruins. Nu är det dags för Arnesson att återvända till SHL men denna gången är det Örebro som är överens med backen. Detta enligt Hans Abrahamsson och Tomas Ros på Aftonbladet.

Arnesson har haft en skadedrabbad sejour i Nordamerika och han ser nu ut att återvända till SHL. Han ska enligt uppgifter till Aftonbladet ha en muntlig överenskommelse med Örebro och förväntas bli officiell efter att Providence Bruins slutspel är över.

Det ska vara ett flertal klubbar som varit med om dragkampen, bland annat förra klubben Djurgården, Färjestad och Växjö, men det är Örebro som dragit längsta strået enligt Aftonbladet.

Örebro har förutom Arnesson, tidigare gjort klart med backarna Jonathan Andersson, AIK samt den nyvärvade tjeckiska backen, Ondrej Vitasek. Dessutom har man värvat två forwards i Christopher Mastomäki, Luleå samt den finske snipern, Sakari Manninen.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tolv − fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.