Betyg ifrån Rögle-Örebro

Hockeybladet sätter betyg på tisdagens match mellan Rögle och Örebro. En match som Rögle vann med överlägsna 6-1.

Jumbon Rögle körde under tisdagskvällen över Örebro hemma i Lindab Arena. Slutsiffrorna skrevs till 6-1 och det var en oväntad pulverisering från jumbon. Här är Hockeybladets betyg efter matchen.

Matchen:
✰✰✰✰
Mycket underhållande match. Rögle svarade för säsongens bästa och mest underhållande match. Örebro kom bjöd inte alls upp till dans och matchen kändes avgjord redan efter första period. Avsaknaden av spänning drar ner betyget en aning.

Domarna:
✰✰
Blåste flitigt i pipan och delade ut inte mindre än 12 utvisningar. Stod för en del tveksamma beslut under kvällen. Annars en jämn nivå.

Stämningen:
✰✰✰
Trots att många stolar gapade tomma i Lindab Arena bjöds publiken på underhållande hockey och publiken bibehöll ett bra tryck under hela matchen. Öronbedövande ljudnivå från hemmaklacken vid ett antal tillfällen.

Målvakterna:

Örebro: Eero Kilpeläinen ✰
Gick inte att känna igen för kvällen. Har under säsongen varit i absolut toppklass men var idag blek. Fick släppa sex puckar bakom sig.

Rögle: Justin Pogge ✰✰✰✰

Spikade igen i Röglekassen. Testades rejält vid ett antal tillfällen men stod för en fantastisk insats i målet. Kan inte lastas för målet som kom var otagbart. Går miste om sista stjärnan på grund av sitt spel med klubban. Orsakade ett boxplay för Rögle när han slarvigt skickade upp pucken på läktaren och satte sig själv i svåra situationer i spelet med klubban. Annars fläckfri.

Matchens tre stjärnor

✰✰✰
Justin Pogge, Rögle
Spikade igen i Röglekassen. Stod för flertalet svettiga räddningar.

✰✰
Cade Fairchild, Rögle
Svarade för tre poäng och liknade den Fairchild vi fick se under fjolsäsongen.


Bryan Lerg, Rögle
En spetsspelare som visar prov på målsinne. Gör två mål och är matchens gigant.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN