Assisterande kaptenen får förlängt kontrakt med Örebro

Örebro förlänger kontraktet med assisterande kaptenen Christopher Mastomäki, meddelar klubben på sin webbplats.

Christopher Mastomäki stannar i Örebro i ytterligare tre säsonger, meddelar klubben på sin hemsida. Den 22-årige centern, som kom till Örebro från Luleå inför förra säsongen, har bokförts för 67 SHL-matcher och 13 (4+9) poäng i Örebrodressen.

– Det känns väldigt bra att ha det klart och för mig var det självklart att förlänga mitt kontrakt med klubben. Jag trivs otroligt bra i stan, organisationen och det är fantastisk att spela inför hemmapubliken. Jag känner att det är här jag kommer att utvecklas bäst och jag vill vara med och bidra till att Örebro blir ett stabilt slutspelslag över tid, säger Mastomäki till Örebros hemsida.

”Viktig pusselbit i lagbygget”

Örebros sportchef, Niklas Johansson, är nöjd med kontraktsförlängningen av den assisterande kaptenen som totalt spelat 157 SHL-matcher.

– Det känns väldigt bra att vi får behålla Christopher i ytterligare tre år. Masto är en fantastisk person och en spelare som du vet vad du får av varje dag. Jag ser honom som en viktig pusselbit i lagbygget under de kommande tre åren. Trots sin unga ålder har Masto varit i ligan under flera år och jag är övertygad om att Masto kommer att fortsätta ta steg i sin utveckling hos oss, säger Johansson till Örebros hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN