MODOSILLY: Drömvärvningen kan gå Modo i stöpet – stjärnan hoppas stanna i NHL

0
1843
Foto: Bildbyrån
Modo och supportrarna går och hoppas på att bygdens son och en av SM-hjältarna från 2007 ska komma hem igen. Nu grusas förhoppningarna något av agenten.
– Det är absolut inte aktuellt med något i Sverige, skriver Kalle Bodén i ett sms till Hockeybladet.

Drömmarna om en återkomst i Modo blev verklighet för snart två veckor sedan när stjärnbacken synts hemma i Örnsköldsvik. Klubben ska enligt Hockeypuls ha suttit i möte med stjärnan. Enligt Sportbladet har stjärnan nobbat ett bud från Schweiz. Till Hockeypuls bekräftade sportchefen Mikael Sundlöv att de träffats i Örnsköldsvik.

– Vi har träffats, sa Mikael Sundlöv då.

Blir free agent

Nu grusas Sundlövs och Modos supportrar av Tobias Enströms agent, som avvisar alla förhandlingar med svenska och andra klubbar.

– (Tobias) Enström blir free agent den första juli, om inget händer i NHL innan dess. Det är absolut inte aktuellt med något i Sverige innan vi vet vilka erbjudanden han får som free agent, skriver Kalle Bodén, Tobias Enströms agent i ett sms till Hockeybladet.

Därmed är dörren stängd, i alla fall för tillfället, för både Modo och Djurgården som tappade Marcus Högström till NHL under måndagskvällen.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

tretton + 13 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.