MODOSILLY: Drömvärvningen kan gå Modo i stöpet – stjärnan hoppas stanna i NHL

Modo och supportrarna går och hoppas på att bygdens son och en av SM-hjältarna från 2007 ska komma hem igen. Nu grusas förhoppningarna något av agenten.
– Det är absolut inte aktuellt med något i Sverige, skriver Kalle Bodén i ett sms till Hockeybladet.

Drömmarna om en återkomst i Modo blev verklighet för snart två veckor sedan när stjärnbacken synts hemma i Örnsköldsvik. Klubben ska enligt Hockeypuls ha suttit i möte med stjärnan. Enligt Sportbladet har stjärnan nobbat ett bud från Schweiz. Till Hockeypuls bekräftade sportchefen Mikael Sundlöv att de träffats i Örnsköldsvik.

– Vi har träffats, sa Mikael Sundlöv då.

Blir free agent

Nu grusas Sundlövs och Modos supportrar av Tobias Enströms agent, som avvisar alla förhandlingar med svenska och andra klubbar.

– (Tobias) Enström blir free agent den första juli, om inget händer i NHL innan dess. Det är absolut inte aktuellt med något i Sverige innan vi vet vilka erbjudanden han får som free agent, skriver Kalle Bodén, Tobias Enströms agent i ett sms till Hockeybladet.

Därmed är dörren stängd, i alla fall för tillfället, för både Modo och Djurgården som tappade Marcus Högström till NHL under måndagskvällen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN