Modo i samtal med NHL-backen

Klubben tog sig hela vägen fram till semifinal i Stanley Cup. Där tog det slut mot årets succélag Vegas golden Knights. Nu för Winnipegbacken som varit förpassad till läktaren diskussioner med Modo.

Det är Sportbladet som avslöjar att Winnipegbacken Tobias Enström tackat nej till spel i Schweiz. Hockeypuls var först med att rapportera om att Enström, som tillsammans med sin fru Camilla Enström, landade i Örnsköldsvik i förra veckan har suttit i möte med Modo.

Utgående kontrakt

33-årigen står nu noterad för 734 matcher i NHL. Men han fick följa Winnipeg Jets uttåg ur Stanley Cup från läktaren. Och frågan är om NHL-äventyret nu är slut, då kontraktet med klubben går ut i sommar.

Tobias Enström har utgående kontrakt med Modo och ses som en guldvärvning av Modos sportchef Micke Sundlöv som kommenterar uppgifterna:

– Jag har träffat Tobias på stan och det är min skyldighet att fråga honom. Men vi vet var vi har varandra, vi kommer att avvakta och har inte bråttom. Det är inget vi räknar med men om han väljer Modo hade det varit guld, guld, guld. Ett wow

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN