Foto: Bildbyrån

MODO Hockey presenterade under onsdagens direktsändning i MODO Channel att backen Marcus Oskarsson är klar för spel i klubben för nästa säsong. 
– En spelare med erfarenhet från spel i både SHL och HockeyAllsvenskan där vi har behov av en rightfattad back, säger MODO Hockeys sportchef, Michael Sundlöv.

Marcus Oskarsson är klar för Modo. Under onsdagen presenterade klubben att man värvat den 23-årige backen, närmast från Almtuna där han producerade 17 poäng på 52 matcher.
– Förutom offensiven har Marcus Oskarsson även utvecklat sin defensiva sida. Men det är den offensiva sidan han vill utveckla ytterligare och fördjupa sig i och vi har haft den positionen vakant hos oss. Därför ser vi nu fram emot att jobba med honom för att utvecklas tillsammans, sammanfattar Michael Sundlöv till MODO Channel.

Gjort 115 framträdanden i SHL

Den högerfattade backen fick sin hockeyfostran i Luleå och gjorde sitt första framträdande i SHL säsongen 2012/2013, därefter har det blivit totalt 114 matcher i SHL innan han sedermera valde att kliva ner ett steg i hierakin när han valde att spela för Almtuna. De senaste två säsongerna har tillbringats i Uppsala.

Ettårskontrakt

Kontraktet mellan Modo Hockey och Oskarsson är skrivet över ett år och backen kommer att spela i tröja #7.

Kommentarer

Kommentarer