BORTASUPPORTERN: Bor i Stockholm och har säsongskort i Ö-vik

Edward Gunnarsson bor i Bromma, Stockholm och har ändå säsongskort i Fjällräven Center, Modos hemmaarena. Lägg därtill att han ser alla åtta matcher som är i närheten av Stockholm.
– Det blir minst sju, åtta resor till Ö-vik under säsong också, säger Edward Gunnarsson till Hockeybladet.

Modosupportern Edward Gunnarsson har haft säsongskort för Modo i fyra säsonger, trots att det är nästan 53 mil – enkel resa. Nu blir det inte bara matcher i Fjällräven Center för den nedflyttade Gunnarsson. Han ser alla matcher i närheten av Stockholm.

– Förra säsongen blev det två matcher här på Hovet, två matcher i Södertälje och även två i Uppsala. Den här säsongen blir det Västerås också. Förut åkte jag till Leksand också, säger han.

Längtar efter SHL

Gunnarsson drömmer om att laget i hans hjärta ska ta sig upp i SHL igen och gärna så snabbt som möjligt. Modo hör enligt honom hemma i SHL och ingen annanstans.

– Går de upp skulle det vara lika stort som att vinna SM-guld, minst.

Stöttar föreningen

Anledningen till att han köper säsongskort och inte bara lösbiljetter är för att stötta klubben. Han känner att det är viktigt att alltid stödja sitt lag. Det gör han inte bara via säsongskortsköpen.

– När säsongen är slut köper jag alltid en matchtröja på aktion.

Enström sänder viktiga signaler

Att Tobias Enström kommit hem och spelar för Modo i Hockeyallsvenskan tycker Gunnarsson är mycket bra.

– Det visar att han har hjärtat på det rätta stället. Det är verkligen bra för klubben och ungdomarna som spelar också.

Några som inte har hållit sitt löfte till fansen och klubben, enligt Gunnarsson, är Bröderna Sedin. Enligt honom skulle de kommit hem till Ö-vik och spelat minst en säsong.

– Det var det de sa när de åkte över och jag tycker att de skulle ha hållit sitt löfte. De skulle i alla fall kunna komma hem efter jul och spela. Det hade varit riktigt kul.

Tipsa oss

Har du något bra tips på en supporter som stöttar sitt lag i vått och torrt på bortaplan. Tveka inte att nominera den personen till oss.

[sform id=’5519′]

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN