Foto: FimePrime

Mora IK fortsätter att rusta inför sin debutsäsong i SHL. Idag meddelade klubben att man gjort klart med den 29-årige forwarden, Andrew Rowe, från Bridgeport Sound Tigers i AHL.

Mora fortsätter förstärka lagbygget inför sin debutsäsong i SHL. Idag gjorde klubben klart med den amerikanske forwarden, Andrew Rowe, närmast från New York Islanders farmarlag, Bridgeport Sound Tigers, i AHL.
– Andrew är en mycket välscoutad spelare som vi har följt ett bra tag. Han har varit högst upp på Jeremy Collitons önskelista under några år. Med hans säsong i Bridgeport förra året, där han var en av lagets ledande spelare, så vet vi att han kommer vara en stor tillgång för oss kommande säsong, säger Moras Anders Sundby.

”Jag är ivrig över att få ansluta till laget”

Den gångna säsongen stod forwarden för 36 poäng på 66 matcher fördelat på 13 mål och 23 assist. Forwarden ser fram emot att spela i Sverige och SHL för första gången.
– Jag är ivrig över att få ansluta till laget och bidra med det bästa av min förmåga kommande säsong. Jag har bara hört positiva saker om klubben och jag ser fram emot att få spela inför alla fans, säger han till klubbens officiella hemsida.

Kontraktet med Mora är skrivet över den kommande säsongen.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer