Mora plockar tillbaka spelare från HockeyAllsvenskan

Oskar Svanlund har varit utlånad till Västervik har gjort succé. Nu väljer Mora att plocka tillbaka honom för att spetsa konkurrensen på forwardssidan.
– Vi har följt Oskar mycket under hans tid i Västervik och vi tycker det är dags för Oskar att komma hem och kriga om en plats, säger Anders Sundbye. 

När Mora tog sig upp i SHL i våras fick Oskar Svanlund beskedet att han skulle fortsätta i HockeyAllsvenskan och Västervik. Efter 17 omgångar plockas han tillbaka, det meddelade klubben under måndagen.

– Vi har följt Oskar mycket under hans tid i Västervik och vi tycker det är dags för Oskar att komma hem och kriga om en plats. Tanken med honom från första början med utlåningen var att få mycket speltid och skaffa sig mera rutin på seniornivå, vi tycker att han fått båda delarna. Nu är vi 14 forwards igen och det är perfekt eftersom konkurrensen ökar på forwardssidan, säger Moras sportsligt ansvarige Anders Sundbye.

Svanlund har under utlåningen stått för sex poäng och -8 i plus/minus statistiken. Under fjolårssäsongen med Mora blev det endast en pinne på 26 matcher.

LÄS MER: HV71 förlänger med trotjänaren

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN