Växjöforwarden presenterad av Malmö – “vet vad som krävs för att vinna”

Igår meddelade Malmö att Nichlas Hardt lämnar klubben på egen begäran. Kort där senare blev han klar för Växjö Lakers. Nu går en forward i motsatt riktning. Pontus Netterberg lånas till Malmö resten av säsongen, meddelar klubben i ett pressmeddelande.

Det som MrMadhawk avslöjade igår är nu presenterat av Malmö. Pontus Netterberg är klar för spel i Malmö resten av säsongen, meddelar klubben i ett pressmeddelande. Hittills under säsongen har den 26-årige forwarden bokförts för 35 SHL-matcher och fyra matcher i Champions Hockey League i Växjödressen.

– Vi tror att Pontus kan hjälpa oss den här säsongen och ser fram emot att se honom i spel i Redhawkströjan. Det är en forward som är skicklig med puck och som besitter ett bra skott. Han är även stark på pucken och vet vad som krävs för att vinna efter vårens SM-guld, säger Malmös sportchef Patrik Sylvegård i pressmeddelandet.

Under gårdagen blev det klart att Nichlas Hardt lämnar Malmö för spel i just Växjö. Den danska forwarden har haft en tung säsong i Malmö Redhawks och fått begränsat med speltid.

Mattias Nilsson
Piotr Arvidsson

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN