Tungt nej från Hersley för Redhawks

Den hårdskjutande backen Patrik Hersley ser ut att nobba Malmö kommande säsong. Planen är att stanna utanför Sveriges gränser ett tag till.
– Jag stannar förmodligen utomlands nästa säsong, säger han till Sydsvenskan.

Det har funnits förhoppningar från Malmö Redhawks sida att få hem backstjärnan Patrik Hersley redan till nästa säsong. Ett tungt avbräck i planeringen inför nästa säsong för Skånelaget.

– Känslan är att han stannar utomlands, det har han också deklarerat. Han sa: ”räkna inte med mig nästa säsong”, säger Patrik Sylvegård, sportchef och vd i Malmö Redhawks till Sydsvenskan.

Hersley vill stanna utomlands

Idag spelare den 30-årige hårdskjutande backen i KHL:s mest stjärnfyllda lag SKA St Petersburg. Vi flera tillfällen har han öppnat för en flytt tillbaka till Höllviken där han har sitt hus. Den flytten ser nu ut att vänta ett tag till.

– Jag stannar förmodligen utomlands nästa säsong, men jag tar inget beslut förrän säsongen är över. När jag flyttar hem ska det vara för gott, sms:ar han till Sydsvenskan.

Backen har precis kommit tillbaka i spel efter en mindre knäoperation. Hittills har det blivit 22 matcher för SKA St Petersburg för Hersley.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN