Tränaren förlänger kontraktet: ”Klubben i mitt hjärta”

0
164
Foto: Bildbyrån
Efter en tuff start på säsongen har Malmö Redhawks börjat se riktigt giftiga ut. Inte minst i powerplay där man faktiskt är bäst i hela ligan med sju mål på 17 försök. Nu kommer ett glädjande besked för klubben då det står klart att lagets tränare blir kvar ytterligare tre säsonger.

Jesper Mattsson har varit en del av Malmös tränarstab sedan 2012. Han har under sin tid i klubben varit en bidragande faktor till klubbens framgångar, där bland de nyss nämnda powerplayspelet. Idag skrev 44-åriga Mattsson på ett nytt kontrakt som gäller till våren 2023, något som han själv är riktigt taggad för:

– Det är underbart att stanna kvar och fortsätta jobba med den här gruppen. Malmö är klubben i mitt hjärta och jag hoppas att vi kan nå stora framgångar här, säger han till klubbens hemsida.

Även Malmös sportchef Patrik Sylvegård är oerhört glad över att få ha kvar Mattsson i sin tränarstab då han ger mycket kvalité i framförallt de offensiva spelet:

– Det är en jätteviktig post i vår tränartrojka. Jesper är omtyckt av alla, en väldigt kunnig tränare och jag hoppas att han kommer vara en del av klubben under många år framöver. Dessutom säkerställer att vi kommer få kvalitet i vårt offensiva spel – och Jesper personifierar dessutom hjärta, kvalitet och stolthet ut i fingerspetsarna, säger sportchefen till hemsidan.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tolv + femton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.