Tecknar nytt arenaavtal: ”Sveriges finaste arena”

0
459
Foto: Bildbyrån
Malmö Redhawks och Malmö Arena har tecknat ett nytt arenaavtal. Ett avtal som bland annat innebär att Redhawks får ta del av intäkterna från försäljningen av mat och dryck.
– Det är en förutsättning för att vi skall kunna vara med och konkurrera i toppen av SHL, att vi fortsätter spela våra hemmamatcher i Sveriges finaste arena, säger Malmö Redhawks VD och sportchef, Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.

Malmö Redhawks och Malmö Arena har kommit överens om ett nytt arenaavtal, meddelar Redhawks i ett pressmeddelande. Det nya avtalet innebär att både Malmö Redhawks och Malmö Arena delar på ansvaret för upplevelsen men också att Redhawks får ta del av intäkterna från försäljning av mat och dryck.

– Det känns mycket glädjande att vi kan fortsätta vårt samarbete med Malmö Redhawks. Vi har ett ömsesidigt beroende av varandra och har också ett gemensamt ansvar för att vårt positiva arbetssätt skall vidareutvecklas. Samarbetet skall vara till gagn för oss båda och tillsammans stärker vi både Malmö Redhawks och Malmö Arena, säger Malmö Arenas VD, Karin Mårtensson, i pressmeddelandet.

Under den senaste säsongen vann Redhawks 20 av 26 hemmamatcher i arenan som invigdes 2008. Malmö Redhawks ordförande, Mats Larsson, berättar att man gemensamt arbetat med avtalet.

– Vi är nöjda med det avtal som vi gemensamt arbetat fram och känner att vi tillsammans med Malmö Arena utvecklar produkten. På så sätt kan vi leverera en bättre upplevelse för alla som besöker våra matcher, säger Larsson i pressmeddelandet.

Det nya avtalet gäller över de tre kommande åren och har en option på ytterligare två år.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fem × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.