Sylvegårds drag – värvar rutinerade forwarden

Vid midnatt stänger transferfönstret och tidigare idag meddelade Patrik Sylvegård att man letade efter nyförvärv. Nu står det klart att forwarden Per Ledin förstärker Skåneklubben, skriver Malmö i ett pressmeddelande.

När Hockeybladet nådde Malmös sportchef Patrik Sylvegård tidigare under fredagen för att fråga om han kollade på förstärkningar svarade sportchefen “vi jobbar på det” i ett sms. Nu har Patrik Sylvegård gjort klart med en förstärkning.

Som MrMadhawk tidigare under fredagskvällen avslöjade lämnar Per Ledin Boden för spel i Malmö resten av säsongen, skriver Skåneklubben i ett pressmeddelande. Den 40-årige forwarden, som har spelat 717 SHL-matcher, kommer senast från spel i Hockeyettan med Boden där det blev 15 matcher och 13 (6+7) poäng.

– Per är en spelare som har varit med om alla situationer som hockeyspelare och vi är övertygade om att han kan hjälpa oss under den avgörande delen av säsongen. Vi känner att vi behöver en rutinerad kille som besitter ett stort inre ledarskap, något som kommer att komma väl till pass i vår relativt unga och oerfarna trupp. Per har hållit igång under säsongen och är i matchform. Nu är han fullt inställt på att komma hit och kriga för sin plats i laguppställningen, säger Malmös sportchef Patrik Sylvegård i pressmeddelandet.

Ledin har under sin karriär spelat i flertalet klubbar. I SHL och Hockeyallsvenskan har forwarden representerat Björklöven, Luleå, Färjestad, HV71 och Karlskrona. Nu blir nästa SHL-klubb Malmö för den rutinerade forwarden.

Ledin ansluter till Malmö imorgon men kommer inte att spela mot Växjö.

Läs mer om Malmö>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN