Succé direkt för Malmös nyförvärv

Malmös nyförvärv, Adam Brodecki, gjorde sin första hemmamatch och det blev succé direkt med två poäng. Hockeybladet tog ett snack med forwarden efter Malmös femetta mot Djurgården.

Det blev succé direkt för Malmös nyförvärv, Adam Brodecki, som gjorde två poäng i storsegern mot Djurgården i lördags. Ett mål och ett assist ledde vägen till segern, även om det inte böjade så bra i den första perioden.

− Sedan från andra perioden så tycker jag att vi kör över dem, säger Adam Brodecki till Hockeybladet

Osäker framtid

När Malmö hörde av sig till Brodecki fanns det inte mycket att tveka på för 24-åringen, han fyller 25 år om en vecka, som är hockeyfostrad i IK Waxholm utanför Stockholm. Det var en opsäker framtid i Brynäs, som enligt Brodecki inte hade lagt fram sina framtidsplaner. Dessutom lockade Malmö med ett flerårskontrakt.

− Jag pratade med Brynäs och hur deras framtidsplaner var och de visste inte riktigt vem de ska ha som tränare. Jag fick ett flerårskontrakt från Malmö, säger Brodecki.

Framtidstro

Brodecki berättar för Hockeybladet att han vill ta ett extra kliv i sin karriär med hjälp av klubbytet till Malmö. Han vill etablera sig som en toppspelare i SHL under sin sejour i Malmö.

− Nämen, jag vill ta det där extra steget. Jag vill bli en ”topp-toppspelare” i den här ligan. Så det är väl det som jag satsar på här i Malmö, avslutar Brodecki.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN