Skånelaget förlänger med powerforwarden

0
235
förlänger med powerforwarden, Lars Bryggman, Malmö
Foto: Bildbyrån
Under “Facebook live” meddelar Malmös sportchef, Patrik Sylvegård, att klubben förlänger med powerforwarden, Lars Bryggman. 

Bryggman har tagit kliv under flera raka säsonger i Malmö, men har drabbats av skador. Men i år ser det ljusare ut. Inga skador än och om han fortsätter, som han gjort i inledningen av säsongen, går han mot sin poängbästa säsong. 

Enormt glad och stolt

Malmös sportchef, Sylvegård, presenterade idag att han fått Lars Bryggman att skriva på för ytterligare tre säsonger i klubben. Sylvegård beskriver Lars Bryggman som en Ambassadör, fast än att han kanske inte alltid är den mest högljudda i omklädningsrummet.

– Vi har skrivit tre år till med han, och det är jag enormt glad och stolt över, säger Sylvegård på Malmös Facebook.  

Glad över nytt kontrakt

Bryggman är nöjd med sitt nya kontrakt och är glad över att Malmö vill behålla honom. Bryggman berättar också att han vill nå nya höjder med laget och fansen de kommande säsongerna. 

– Jag är väldigt glad och stolt över att stanna i klubben ytterligare tre år. Det har hela tiden varit ömsesidigt, Patrik och den sportsliga ledningen har varit tydliga med att de önskat behålla mig och för min egen del har det varit prio ett hela tiden, säger Lars Bryggman i ett pressmeddelande på Malmös hemsida.  

Kedjekamraten

I Malmös första-kedja spelar Lars Bryggman, Fredrik Händemark och Frederik Storm, men för Malmöveteranen Storm ser framtiden oviss ut. Både Bryggman och Händemark ser ut att spela i Malmö ett par säsonger till men om det blir med deras dansk, det återstår att se. 

– Det är klart att Storm är en viktig pjäs för oss också. Jag tror inte Storm kommer till att gå till någon annan svensk klubb, berättar Sylvegård på Malmös Facebook.

Men trots att Malmö har Händemark på plats och förlänger med powerforwarden, Bryggman, kan dansken komma till spel i ett annat lag, antagligen i en annan liga. 

– Men det är mycket möjligt att han ska utomlands, det får vi återkomma till, säger Sylvegård på facebook. 

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

två × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.