SDHL-KVALET: Salman om chansen till revansch

I eftermiddag gästar Malmö Angered Arena för att möta Göteborg i den andra matchen i bäst av tre matcher.

Den förra matchen lagen spelade mot varandra var under onsdagskvällen den gångna veckan. Matchen som spelades slutade med 2-1 till Göteborg. Efter matchen tog Hockeybladet sig ett snack med Malmös huvudtränare Jonathan Salman inför det kommande mötet.

För att vinna eftermiddagens match

För att vinna den kommande matchen tycker huvudtränaren för Malmö att man ska vara mer desperata, visa mer vilja. Att verkligen ge det där lilla sista som kan bli den stora skillnaden i matchen. Salman nämner även att det är viktigt att jobba på ett felfritt sätt under alla matchens 60 minuter.

− Vi måste vara med desperata, framförallt sedan så måste vi ju göra jobbet perfekt i 60 minuter, säger Jonathan Salman om chansen till revansch till Hockeybladet.

Förberedelser inför matchen

För att förbereda sig inför den kommande matchen så ska Malmö ha ett par träningar och videomöten innan man på lördag förmiddag beger sig till Angered Arena. Det är en förberedelse plan som är den perfekta enligt Salman.

− Vi har först träningar, sedan så har vi videomöte och sedan så åker vi upp på lördag. Så har vi förberett oss på bästa möjliga sätt, säger Salman till Hockeybladet.

Malmö har inget att förlora

Det är första gången som Malmö har nått såhär långt på damsidan. Det är historiska matcher som spelas för Malmös del och betyder mycket för klubbens damsida. Salman ser däremot på matcherna med lugn då Malmö inte har något att förlora.

− Det är bara till att köra på, vi har inget att förlora, säger Salman om chansen till revansch till Hockeybladet.

Siffrorna inför eftermiddagens möte

Göteborg vann det förra mötet med 2-1. Det var en match som var mycket jämn. Både lagen spelade bra ishockey i ungefär 30 minuter var. Under förra matchen sköt Malmö 26 skott och Göteborg sköt 27 skott av skotten räddade båda lagens målvakter 25 skott.

Noterbart är att lagen tillsammans under förra matchen drog på sig 16 utvisningsminuter men inget av lagen kunde göra något med tiden som de hade i fem-mot-fyraspel. Sex av de 16 utvisningsminuterna drog Malmö på sig och tio av utvisningsminuterna drog Göteborg på sig.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN