Nallebjörnsregn i Malmö i februari – ”kul och viktig tradition”

För åttonde året i rad kommer Malmö Redhawks i februari att anordna ”Hockeyns dag”, som är ett event där publiken går gratis in till matchen. Till årets event kommer man för första gången att ha ”Teddy Bear Toss” vid Malmös första mål, skriver klubben i ett pressmeddelande.

När Malmö Redhawks den 18 februari ställs mot Timrå i Malmö Arena anordnas ”Hockeyns dag”. Ett event där publiken går gratis och där man kommer att ha ”Teddy Bear Toss”, som kommer innebära att publiken kan kasta in nallebjörnar vid hemmalagets första mål, skriver Malmö i ett pressmeddelande.

– Vi spelare fokuserar alltid främst på hockeyn så klart men här såg vi en möjlighet att vara med och bidra på ett annat sätt för en riktigt god sak. Jag tycker det är viktigt att hela klubben kan jobba framåt tillsammans under sådana här arrangemang, säger Malmöspelaren Nichlas Hardt i pressmeddelandet.

Nallebjörnsregn i Malmö i februari – "kul och viktig tradition"
I december 2016 hade Luleå ett liknande event där publiken kastade in nallebjörnar på isen. Foto: Bildbyrån.

Åttonde året i rad

Det är åttonde året som Redhawks anordnar dagen, som också innebär att det är fritt inträde för publiken. Malmös VD, Patrik Sylvegård, menar att det är en viktig tradition med Hockeyns dag.

– Syftet med Hockeyns Dag är som tidigare att blanda nytta med nöje. Vi ger barn, familjer, ja alla egentligen möjlighet att gå på hockey gratis samtidigt som vi samlar in pengar för en god sak. Det är ju 8:e gången vi gör detta så det känns verkligen som vi skapat en kul och viktig tradition tillsammans med partners och publik, säger han i pressmeddelandet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN