MIF-SILLY: Dansk landslagsback klar för Malmö

0
316
Foto: Bildbyrån
Malmö Redhawks lagbygge inför kommande säsong pågår för fullt, sedan tidigare har klubben presenterat både Matias Lassen och Nicolai Meyer. Idag presenterade klubben ytterligare ett nyförvärv i form av en dansk landslagsback.

I Malmö Redhawks pågår lagbyggetet för fullt inför kommande säsong. Spelare som Nicolai Meyer och Matias Lassen är klara sedan tidigare och Max Görtz har förlängt kontraktet. Idag presenteras klubben ytterligare ett nyförvärv inför säsongen. Dansken Jesper Jensen Aabo är klar för två år med Malmöklubben. Närmast kommer han från spel i KHL med finska storklubben Jokerit, där han spenderat de fyra senaste säsongerna.

– Jag ser verkligen fram emot att komma till Malmö och spela för Redhawks. Det kändes väldigt intressant direkt när klubben visade intresse och det är en klubb med ambitioner att vinna. Dessutom tror jag att jag kan bli en bättre spelare genom att jobba med den skickliga tränarstab som finns runt laget, säger Jesper Jensen Aabo själv i ett pressmeddelande.

Spelar sitt nionde VM

Just nu befinner sig Jesper tillsammans med övriga landslagskollegor på läger inför kommande VM. Ett VM som blir danskens nionde raka.

– I Jesper får vi en skridskostark och rejäl back, som kan hantera alla situationer ute på isen. Han kan spela såväl powerplay som boxplay och vi ser honom som en av våra bärande spelare till den kommande säsongen, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

 

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

tre × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.