Officiellt: Malmös tränarstab spikad de kommande två åren

I förra veckan förlängde huvudtränare Peter Andersson sitt kontrakt med Malmö Redhawks. Nu gör de assisterande tränarna, Martin Filander och Jesper Mattsson, detsamma.

Förra veckan förlängde Malmö Redhawks kontraktet med huvudtränaren Peter Andersson. Idag blev det klart att han får sällskap av sina assisterande tränare, Jesper Mattsson och Martin Filander, de kommande två säsongerna. Därmed har hela tränartrion kontrakt som sträcker sig över säsongen 19/20.

– Det är två mycket kompetenta tränare som vi väldigt gärna ville behålla och självklart är vi glada över att ha dem kvar i ytterligare ett par säsonger. Både Jesper och Martin är viktiga pjäser för oss för att kunna ta nästa steg och det känns väldigt bra att ha hela tränartrion på plats för ytterligare två säsonger, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.

”Jag är stolt över att få förtroendet”

Jesper Mattsson och Martin Filander är nöjda över att ha förlängt kontraktet och ser fram emot att fortsätta göra succé.

– Det är väldigt kul att bli kvar här. Det har varit ambitionen sedan förra säsongen avslutades, att förlänga mitt kontrakt och göra något långsiktigt bra här. Både jag och min familj trivs dessutom väldigt bra här i Malmö, både med klubben och med själva staden, säger Martin Filander.

– Jag är stolt över att få förtroendet och att få vara kvar i klubben som jag älskar. Dessutom är det kul att få jobba vidare med Peter och Martin, att vi får hålla ihop och fortsätta bygga vidare på det som vi har påbörjat här, säger Jesper Mattsson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN