Malmös stjärnförvärv självkritisk efter debuten: ”Inte i närheten av hur jag ska vara”

0
407
Foto: Bildbyrån

Han anslöt till Malmö Redhawks under sommaren, efter flera säsonger i AHL som en av ligans bästa spelare. Under gårdagens träningsmatch mot Pantern var det en självkritisk Andy Miele efter matchen.
– Det här var inte i närheten av hur jag ska vara, säger han till Sydsvenskan efter förlusten mot Pantern.

Malmö Redhawks gick förlorande ur årets första träningsmatch mot samarbetsklubben Pantern. Det blev förlust med 3-4 efter att hemmalagets Axel Wemmenborn fastställt slutresultatet i sudden death.

I skuggan av skrällen gjorde ett av Malmös nyförvärv, Andy Miele, debut, men efteråt var det en självkritisk amerikan som äntrade mediazonen.
– Det här var inte i närheten av hur jag ska vara. Jag har mycket jobb framför mig. Det är en omställning, säger han till Sydsvenskan.

”Jag är inte orolig”

Men trots det är han inte oroad. Han menar att det tar lite tid att ställa om till hur ishockeyn fungerar här i Sverige.
– Det var första matchen för mig på stor is och med det här spelsystemet. Men vi har många matcher kvar innan serien börjar, konstaterar han.

– Jag är inte orolig. Vi har många bra spelare i laget. Jag får en roll som jag kan lyckas i. Och det vet jag att jag kommer göra. Jag har lyckats på alla nivåer.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.