Foto: Bildbyrån

Malmö fortsätter bygga nytt. Idag gjorde man klart med den tidigare supertalangen, Anton Mylläri, som närmast ansluter från VIK Västerås.
– Det känns väldigt bra att vara här och vara en del av Malmö Redhawks under den kommande säsongen, säger han i en kommentar i ett pressmeddelande.

Malmö har redan gjort klart med en hel del nyförvärv. I dag presenterade man det andra backförvärvet i kommande säsongs lagbygge. Anton Mylläri, senast i VIK Västerås, har skrivit på för klubben och signerade under måndagen ett ettårskontrakt.
– Anton är en spelare som vi har följt i vinter och även haft ögonen på tidigare. Han var en jättetalang i unga år. Vi ser en stor uppsida i honom och tror att han kan utvecklas till en bra SHL-spelare här hos oss. Martin Filander har haft honom tidigare och känner väl till honom både som person och som spelare. Vi tror att han kommer att passa väldigt väl in i vårt sätt att spela, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Var med och degraderade Västerås

Under den gångna säsongen spelade den storväxte backen i HockeyAllsvenskan, med Västerås som åkte ner i Division ett för lite mer än en månad sedan. På 48 matcher bidrog backen med 16 poäng och hade anmärkningsvärda -18 i plus/minus statistiken.

”Jag ska ta tillvara på den här chansen”

Backen är själv väldigt glad över att få chansen i SHL och han menar att han kommer att kämpa för att ta en plats i laget.
– Det känns väldigt bra att vara här och vara en del av Malmö Redhawks under den kommande säsongen. Jag vet att det kommer att krävas ett stenhårt jobb men jag ska ta tillvara på den här chansen, att få spela SHL-hockey, säger Anton Mylläri själv.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer