Malmö: Sylvegård skrivit på tre-årskontrakt

BOMBEN har släppts, Emil Sylvegård har nu skrivit på ett tre-årskontrakt med Malmö. Emil Sylvegård startade säsongen bra, poängmässigt, men har efter ett 16 spelade matcher sju poäng, ett poängsnitt som är lite sämre än fjolårets poängsnitt. 

Emil Sylvegård kom till Malmö inför säsongen 18-19 efter två säsonger med SHL-spel i Linköping. Efter säsongen 19/20 skulle Sylvegårds kontrakt med skåneklubben Malmö gått ut. Nu har Skåneklubben bestämt sig för att förlänga med den tunga och fysiska forwarden. 

Malmö har visat att man varit nöjd med värvningen redan första säsongen eftersom att man gav Sylvegård ett “A” på bröstet. En säsong då han presterade bättre än alla hans andra säsonger i SHL med 23 poäng på 49 matcher. 

Malmö har efter Malmöfostrade-Sylvegårds poäng starkaste säsong någonsin i sin SHL-karriär bestämt sig för att förlänga med honom. Han har skrivit på ett tre-årskontrakt.

Sylvegård vill vinna guld med Malmö

Emil Sylvegård har själv gått ut och sagt till klubbens hemsida att hans hjärta klappar för Malmös förening. Hans hjärta klappar inte bara för Malmö, utan han har en dröm också. Han vill vinna guld med Malmö – det är hans stora dröm. 

– Jag är jätteglad och stolt att få representera min moderklubb under ytterligare tre säsonger. Mitt hjärta klappar för – och har alltid klappat för – Malmö Redhawks. Klubben tar steg varje säsong och jag hoppas att vi kan fortsätta att bygga vidare och bli ett återkommande topplag i serien. Min stora dröm är att vinna guld här i Malmö, säger Emil Sylvegård till Malmö i ett pressmeddelande

En av Malmös nyckelspelare

Mats Larsson, Malmös klubbchef, har gått ut i ett pressmeddelande och berättat att Sylvegård är en av de viktigaste spelare i truppen för Malmö då han har ett hjärta som brinner för klubben. Larsson berättar också att Sylvegård inte bara visar sig viktig på isen utan också utanför isen. 

– Emil är en av våra nyckelspelare, så väl under den här säsongen som i framtiden. Han är från staden och har fått sin fostran här – och vi vet alla hur mycket han brinner klubben. Han står för precis det vi vill stå för med sitt hårda jobb, han är ett gott föredöme och även en landslagsspelare. Dessutom är han en lika viktig spelare för oss utanför isen, som han är på den. Det var en prioritet hos oss att knyta upp honom under en längre tid, berättar Malmös ordförande, Mats Larsson i ett pressmeddelande på Malmös hemsida

Läs mer om Malmö här >>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN