Malmö sparkar misslyckade forwarden – här är nya klubben

Malmö sparkar misslyckade forwarden, Nicolai Meyer, som gjort klart med ny klubb. Det blev endast en säsong i Malmö för dansken. Här är den nya klubben.
– Vi vill tacka Nicolai för det han gjort för oss under tiden här, säger Patrik Sylvegård.

Malmö sparkar misslyckade forwarden, Nicolai Meyer, efter bara en säsong i klubben. Meyer kom till Malmö från Södertälje som sniper inför den kommande säsongen. Nu blev det en besvikelse med endast tre gjorda mål från den danske forwardens klubba.

– Vi vill tacka Nicolai för det han gjort för oss under tiden här och vi vill samtidigt ta tillfället i akt att önska honom all lycka i den framtida karriären, säger Patrik Sylvegård sportchef i Malmö i ett pressmeddelande.

Klar för Ässät

Den 27-årige forwarden byter nu både liga och land, han är klar för Ässät i finska Liiga. Det skriver klubben på sin hemsida. Kontraktet är skrivet på ett år.

– Vi försökte få Nicolai redan i januari, men vi kom aldrig överens. Det sådde ett frö och det blev klart idag. Han spelade en träningsturnering förra helgen (Skoda Trophy). Vi såg han spela och gillade det vi såg, säger Tommi Kerttula, sportchef i Ässät till klubbens hemsida.

Följ Malmös försäsong här.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN