MALMÖSILLY: VM-forwarden klar för två säsonger

Den österrikiske VM-forwarden Konstantin Komarek kommer att återvända till Malmö Redhawks. Han har skrivit på ett avtal som sträcker sig över två säsonger.
– Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Malmö, säger Konsantin Komarek.

I ett pressmeddelande förklaras att Malmö Redhawks knutit till sig VM-forwarden Konstantin Komarek. Spelaren från Österrike är klar för två säsonger. Det kommer därmed att bli en comeback i klubben som han representerade 2016-2017.

– Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Malmö. Jag trivdes väldigt bra i klubben senast jag var där och känner väldigt många av spelarna i laget. Dessutom är tränarstaben densamma. Jag vet hur de vill spela att vi ska spela och tycker att det passar mig väl, säger Konstantin Komarek.

Senast det blev spel i Malmö Redhawks blev det totalt 36 matcher och 16 poäng. Den gångna säsongen var han en av Karlskronas mest framstående spelare. Då svarade han för 27 poäng på samtliga av de 52 grundseriematcherna. VM-forwarden var också en av Österrikes mest framstående spelare under turneringen i Danmark, där blev det två mål och tre assist på sju matcher.

– Konstantin är en väldigt skicklig spelare och han blir en perfekt pusselbit i vårt lagbygge. Han kan även klubben och vårt sätt att spela. Dessutom har jag fått känslan att han verkligen vill spela här och det är något som inte får underskattas, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN