KLART: Kaptenen förlänger kontraktet med tre år

Malmö presenterar en fin kontraktsförlängning. Lagkaptenen Fredrik Händemark är klar för ytterligare tre år, meddelar klubben i ett pressmeddelande.

Det blir ytterligare tre år för Fredrik Händemark i Malmö Redhawks, skriver klubben i ett pressmeddelande. Den 25 åriga centern, som tog över lagkaptensrollen under den senaste säsongen, kom till klubben på lån från Pantern under säsongen 2015/2016.

– Vi är naturligtvis jätteglada över att få behålla honom. Fredrik är vår lagkapten, han har vårt DNA och är en spelare som driver oss framåt, både på och utanför banan. Att han väljer att skriva på en förlängning på tre år är ett bevis för att han verkligen tror på den vägen som vi valt att gå, säger Malmös sportchef, Patrik Sylvegård, i pressmeddelandet.

”Glad och stolt”

Under de två senaste säsongerna har Händemark, förutom att vara en viktig pusselbit i Malmö, fått chansen i Tre Kronor. Hittills under säsongen har lagkaptenen bokförts för 16 SHL-matcher och 11 (3+8) poäng.

– Jag är glad och stolt över att få det här förtroende av klubben, att skriva ett långt kontrakt. Från första stund har jag trivts väldigt bra här, både i klubben, i laget och i staden. Det har varit min ambition hela tiden, att stanna i Redhawks. Det känns grymt kul, säger Händemark i pressmeddelandet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN