HENRIK HETTA: ”Känns lite som att vara hemma igen”

Han var lagkapten när klubben gick upp i SHL säsongen 2014/2015. Nu är Henrik Hetta tillbaka i Malmö Redhawks. Hockeybladet tog ett snack med 28-åringen efter lagets första officiella isträning i måndags.

Han sköt in 2-4-målet i tom målbur mot Leksand i den sjunde och avgörande matchen i Direktkvalet till SHL säsongen 2014/2015. Efter två säsonger i Skellefteå är Henrik Hetta tillbaka i Malmö Redhawks.

– Det känns riktigt skönt. Jag trivdes bra där uppe också, men på något sätt vill jag vara här nere. Det känns lite som hemma även om jag inte är härifrån, säger Hetta till Hockeybladet.

”Känns som hemma”

När Hockeybladet pratar med honom har han just klivit av isen från det första officiella träningspasset för säsongen.

– Det var jobbigt, som vanligt i början. Det kändes bättre och bättre så det är positivt. Sista tjugo var riktigt bra från hela laget.

Den senaste säsongen representerade Hetta Skellefteå och klubben gick till SM-final där man föll mot ett starkt Växjö. På frågan om hur säsongen kommer att gå svarar forwarden:

– Bra, förhoppningsvis. Jag går alltid in med den inställningen, annars är man fel ute. Jag är riktigt motiverad och det är skönt att vara tillbaka så det är en väldigt positiv känsla.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN