Händemark om vinsten mot Skellefteå

I går kväll spelades en underhållande match mellan Malmö och Skellefteå. Hockeybladet tog sig ett snack med Fredrik Händemark om vinsten mot Skellefteå. Kaptenen verkar inte vara helt nöjd men beskriver ändå matchen som ”överlag bra”, berättar Händemark till Hockeybladet.

I kampen mellan Malmö och Skellefteå kröntes återigen hemmalaget som vinnare efter 60 minuters ishockey. Malmö vann mötet och fastställde resultatet 4-1 när måltjuven Emil Sylvegård prickade in pucken i öppen målbur.

En bra match för Malmö

Det blev en bra seger för Malmö i går tycker Händemark. Trots att laget överlag gör en bra match så är han kritisk till hur laget kom ut i den första delen av förstaperioden. Men efter en halvbra förstaperiod tycker lagkaptenen att man rycker upp sig och gör det bra.

− I andra så tycker jag att vi är bättre. I tredje så blir det lite fram och tillbaka. Överlag en bra match, säger Händemark om vinsten mot Skellefteå till Hockeybladet.

Personlig utdelning i poängkolumnen

Den personliga poängutdelningen är inget som Händemark värdesätter särskilt högt. Samtidigt så tycker han självklart att det är kul att göra mål och stå för poäng. Men det är inte det som han tycker är viktigast.

− Bara hjälper laget till tre poäng så är jag nöjd, säger lagkaptenen ödmjukt till Hockeybladet.

KHL-ryktena

Det har florerat lite rykten om att ett KHL lag skulle ha satsat ett miljonbelopp för att få händerna på Händemark. Ryktet är framgrävt av expressens Johan ”mrmadhawk” Svensson. Tankar om KHL är däremot inget som Händemark lägger tid på just nu.

− Näe, allt sånt tar jag efter säsongen. Jag har fullt fokus på Malmö just nu, säger Händemark bestämt.

Återigen landslagsspel

Händemark uppskattar chansen att återigen få lov att visa framfötterna i landslagsdressen. Han tycker att det är kul att få förtroende speciellt eftersom att han personligen tycker att det har gått bra i de senaste turneringarna för honom. Lagkaptenen är också hoppfull och att få lov att göra ytterligare en bra turnering.

− Jag hoppas på att få kunna göra en bra turnering till, säger Händemark om landslagsspelet efter vinsten mot Skellefteå.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN