HÄNDEMARK: ”Det känns redan bra med alla nya killar”

Under den senaste säsongen ledde han Malmö Redhawks till semifinal och fick chansen i Tre Kronor. Hockeybladet träffade Fredrik Händemark efter hans och Malmö Redhawks första officiella träning i måndags.

Malmö har gått på is och laget har påbörjat resan mot årets säsong. Förra säsongen tog det säsongen slut i semifinalen. Hockeybladet träffade Fredrik Händemark som ser fram emot kommande säsong:

– Nu är man ganska trött men det är skönt att få den avklarad. Nu är man hyfsat inne i det i alla fall. Första träningen såg bra ut tycker jag, så jag ser det positivt framöver, säger Händemark till Hockeybladet.

Växte med kaptensrollen

Under den senaste säsongen klev Fredrik Händemark fram och ledde Redhawks till semifinal. När det blev klart att den dåvarande lagkaptenen Erik Forssell skulle ta timeout från ishockeyn blev Fredrik Händemark ny lagkapten. Med kaptensrollen växte centern på isen och Tre Kronors förbundskapten, Rikard Grönborg, matchade 24-åringen i åtta landskamper under den senaste säsongen. Nu blickar Händemark framåt mot den kommande säsongen.

– Jag tror det blir bra. Det känns redan bra med alla nya killar som har kommit in och de har kommit in bra, säger Händemark.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN