BESKEDET: Malmös stjärnspelare klara för spel

Här kommer ett glatt besked för Malmö och deras fans. Inför omstarten av SHL mot Linköping på tisdag har skadelistan minskat och man har fått tillbaka två viktiga spelare i spel. 

SHL startar om efter landslagsuppehållet. Då har Malmö Redhawks fått tillbaka två viktiga spelare i truppen. De bägge forwardsen Robin Alvarez och Rhett Rahkshani är redo för spel.

– Jag har givit klartecken för tränarna att både Robin Alvarez och Rhett Rakhshani är redo för match, säger Redhawks osteopat, Niklas Torpling till MrMadhawk.se

Sedan tidigare är den amerikanske stjärnan Andy Miele tillbaka och skadelistan har nu minskat avsevärt. Det är bara två spelare som allt jämnt är skadade. Nichlas Hardt och Erik Andersson.

– Hardt spelar inte denna veckan. Men det ska inte behöva ta så lång tid. Erik Andersson är inte heller så lång tid, säger Niklas Torpling.

Förstakedjan med Alvarez, Miele och Rakhshani fick bara en halv match i premiären mot Rögle, innan Rakhshani fick utgå. Nu är samtliga tillbaka från skada. Kan det bli Malmös offensiva vapen i jakt på slutspelsplatserna?

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN