Forwarden bättre efter petningen – ”har hittat tillbaka till mitt spel”

Malmö nollade Luleå i sista matchen innan jul. Ett av målen gjordes av forwarden Frederik Storm som självklart var nöjd efter matchen.
– Det känns riktigt bra, säger han till Hockeybladet.

Det blev seger för Malmö Redhawks med 4-0 mot Luleå i sista matchen innan jul. Ett av målen gjordes av den danske forwarden Frederik Storm som bokförts för totalt 29 matcher i SHL och CHL denna säsongen.

– Riktigt skönt inför lite uppehåll. Nu kan vi hålla jul med gott samvete. Det känns riktigt bra, säger Frederik Storm till Hockeybladet.

Den danska forwarden, som varit i Malmö sedan säsongen 2012/2013, har fått se några matcher från läktaren denna säsongen. Storm menar att det var rätt beslut av tränarstaben att peta honom.

– Man blir förbannad och inser att jag kan vara bättre. Träna lite hårdare, köra lite extra och så. Det känns riktigt bra nu. Det var rätt beslut.

”Har lite moves som jag kan nu”

Att Frederik Storm gillar att finta och bryta in mot mål är ingen nyhet för dem som har följt forwarden under en längre tid. Under gårdagen slog 29-åringen åter igen till med en fin soloprestation som ledde till mål.

– Jag alltid har tyckt varit roligt och jag har tränat på det hela min karriär så jag har lite moves som jag kan nu.

För Malmö väntar nu några dagars spelledigt innan man åter är tillbaka i träning den 25 december. På annandagen väntar hemmamatch mot Linköping och Storm ser fram emot matchen.

– Jag känner mig i bra form. Det är roligt att spela hockey och jag har hittat tillbaka till mitt spel så det känns riktigt bra, avslutar han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN