Förre Rögleforwarden klar för Malmö Redhawks

Den förre Rögleforwarden, Daniel Zaar presenterades under söndagen som klar för Malmö Redhawks. Han ansluter närmast från AHL och finns på plats i Malmö redan imorgon.

Daniel Zaar är född i Helsingborg och har tidigare bland annat spelat i Jonstorps IF, Rögle, BIK Karlskoga, Luleå, Lake Erie Monsters och Cleveland Monsters. Nu gör han en uppmärksammad övergång när han väljer att ansluta till Rögles rival, Malmö Redhawks.
– Det känns väldigt bra, jag ser verkligen fram emot att spela för Redhawks, säger Daniel Zaar i en kommentar på Redhawks hemsida.

– Det känns som en klubb som är på uppgång och har ambitioner att ligga högt upp i SHL, något som också matchar mina ambitioner. Jag kommer hem och vill spela i ett vinnande lag, fortsätter Daniel Zaar.

Poängmaskin

Zaar gjorde under den gångna säsongen 30 poäng på 55 matcher fördelat på åtta mål och 22 assist. Malmös sportchef, Patrik Sylvegård beskriver sitt nyförvärv såhär.
– I Daniel får vi en forward med näsa för målet. Han besitter ett vasst skott med sin högerfattning och vi är övertygade om att han kommer att passa väldigt väl in i vårt lagbygge, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Han ansluter till Malmö redan imorgon då Malmö drar igång sin försäsong. Kontraktet är skrivet på två år.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN