Home Ligor Hockeyallsvenskan Den tidigare Malmöspelaren återvänder

Den tidigare Malmöspelaren återvänder

0

Malmö Redhawks förändrar på ledarsidan och den tidigare backen Anton Blomqvist återvänder till klubben, skriver MrMadhawk.se.

För en vecka sedan så gick Malmö Redhawks ut med att J18-tränaren Tomas Kollar hade utsetts till ny ansvarig för junior- och ungdomsverksamhet samt arbetet gällande hockeygymnasiet. Samtidigt så har inte någon ersättare offentliggjorts men enligt uppgifter till MrMadhawk.se så är det den tidigare spelaren i klubben, Anton Blomqvist, som kliver in som tränare för J18-laget.

Har varit skadeförföljd

26-årige Anton Blomqvist har den här säsongen endast gjort tre matcher i HockeyAllsvenskan för Pantern på grund av diskbråck och ryggproblem. Skador som verkar tvinga honom att avsluta karriären i förtid. Detta efter bland annat en sejour i Nordamerika och 234 matcher i HockeyAllsvenskan med 89 seniormatcher för Malmö.

Blomqvist har den här säsongen hunnit assistera tränarna i Pantern under sin skadefrånvaro. Jobbet i Malmö väntas göras offentligt när man gjort klart med en assisterande tränare om man inte väntar tills säsongen tagit slut. Samtidigt så fortsätter Tomas Kollar som huvudtränare för J18-laget säsongen ut.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.