Den tidigare Malmöspelaren återvänder

Malmö Redhawks förändrar på ledarsidan och den tidigare backen Anton Blomqvist återvänder till klubben, skriver MrMadhawk.se.

För en vecka sedan så gick Malmö Redhawks ut med att J18-tränaren Tomas Kollar hade utsetts till ny ansvarig för junior- och ungdomsverksamhet samt arbetet gällande hockeygymnasiet. Samtidigt så har inte någon ersättare offentliggjorts men enligt uppgifter till MrMadhawk.se så är det den tidigare spelaren i klubben, Anton Blomqvist, som kliver in som tränare för J18-laget.

Har varit skadeförföljd

26-årige Anton Blomqvist har den här säsongen endast gjort tre matcher i HockeyAllsvenskan för Pantern på grund av diskbråck och ryggproblem. Skador som verkar tvinga honom att avsluta karriären i förtid. Detta efter bland annat en sejour i Nordamerika och 234 matcher i HockeyAllsvenskan med 89 seniormatcher för Malmö.

Blomqvist har den här säsongen hunnit assistera tränarna i Pantern under sin skadefrånvaro. Jobbet i Malmö väntas göras offentligt när man gjort klart med en assisterande tränare om man inte väntar tills säsongen tagit slut. Samtidigt så fortsätter Tomas Kollar som huvudtränare för J18-laget säsongen ut.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

arton − 12 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN

[td_block_4 block_template_id="td_block_template_17" category_id="_related_tag" custom_title="ANDRA LÄSER OCKSÅ" header_color="#383cf7" header_text_color="#ffffff" sort="featured" td_ajax_filter_type="td_taxonomy_ids_filter"]