BAKSLAGET: Nyförvärvet tvingas till operation

Han värvades till Malmö från Modo inför den  här säsongen. Redan under säsongens första träning var olyckan framme. Nu står det klart att nyförvärvet tvingas till operation och blir borta drygt en månad.

Han blev hela Hockeyallsvenskan:s poängkung ifjol när han representerade Modo där det blev totalt 51 poäng på 52 matcher. Det ledde till kontrakt med Malmö i SHL där han förväntas vara en av spetsspelarna, men när laget hade sin ispremiär i Måndags så fick Emil Molin en smäll och kunde inte stödja på vänstra benet. Nu står det klart att han måste opereras.

Emil Molin har ett förflutet i Brynäs där han har fostrat genom U-16 ända fram till A-laget och SHL-spel. Efter att inte lyckats ta en plats i Gävleklubben så har det blivit en del utlåningar till Hockeyallsvenska klubbar och en sväng bort till nordamerika innan han återvände säsongen 2016/2017 till Sverige för spel i Modo där han har tillhört dom två senaste säsongerna och varit en av dom ledande spelarna.

Borta fyra-fem veckor

Ifjol vann Molin poängligan i Hockeyallsvenskan och genom det fick han kontrakt med Malmö i SHL. Skåneklubben hade sin första öppna isträning i Måndags och då fick olyckligt Molin en smäll och hade svårt att stödja vänstra benet och nu är det bekräftat att poängkungen måste opereras och blir borta i fyra till fem veckor.

– Inom fyra-fem veckor ska han kunna köra, säger sportchef Patrik Sylvegård till Expressen.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN