Backen från Arboga får chansen i SHL på nytt

Den femte oktober blev det klart att Malmö lånade in Albin Johansson och William Kaijser från Arboga i Hockeyettan. Nu får den förstnämnda chansen i Malmö på nytt, meddelar klubben på sin Facebooksida.

Den femte oktober lånades Albin Johansson in till Malmö från Arboga. Dagen efter gjorde han SHL-premiär när Malmö gästade Örebro och totalt har det blivit tre SHL-matcher och en match i CHL för backen innan han vände tillbaka till Arboga. Nu är 22-åringen tillbaka i Malmö, meddelar klubben på sin Facebooksida.

”Vi är i ett tufft läge”

– Vi är i ett tufft läge, rent numerärt, med några backar på skadelistan. Nu passar det oss väldigt bra att vi kan säkra upp med att ta in Albin, som gjorde ett bra jobb senast han var här och är inkörd i systemet. Han passar dessutom bra in i gruppen, säger Malmös assisterande tränare, Martin Filander, till klubbens Facebooksida.

Johansson kommer att vara tillgänglig för spel i Malmö fram till början av november och är spelklar till morgondagens match där Malmö tar emot Brynäs, skriver klubben på sin Facebooksida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN