ANTON ÖHMAN: ”Har höga tankar på den här gruppen”

Under den senaste säsongen blev det spel i Skellefteå och Leksand. Hockeybladet har pratat med Anton Öhman om hans tankar inför hans kommande säsong i Malmö Redhawks.

18 matcher i Skellefteå och 29 matcher i Leksand, bokfördes Anton Öhman för under den senaste säsongen. Nu väntar spel i Malmö Redhawks för den 22-årige backen från Umeå.

– Det är fortfarande ovant med spelsystem och sånt där men jag tycker ändå att för varje träning som går så kommer jag bättre och bättre in i det. Speciellt när det går lite snabbare så glömmer man bort hur spelsystemet funkar och man hamnar lite i gamla vanor så det gäller att få bort det och det kommer förmodligen att hända snart, säger Öhman till Hockeybladet.

”Tycker det känts skitbra”

Öhman, noterades för totalt tre mål och 14 assist under förra säsongen. Han värvades till Malmö som ersättare för Nils Andersson som lämnade klubben för spel i HV71 efter den senaste säsongen.

– Jag har höga tankar på den här gruppen och det här laget. Jag tycker det känts skitbra hela sommaren och nu i början träningsmässigt, med kvalitén på träningar och hur vi körde i gymmet, avslutar Öhman.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN