Tränar med SHL-klubben

Philip Samuelsson till vardags i tjeckiska HK Hradec Kralove tränar med SHL-klubben Leksand. Detta meddelar klubben på sin hemsida

Den 28-åriga backen är född och uppvuxen i USA med sin pappa legendaren Ulf Samuelsson. Philip har spelat över 500 matcher i AHL men har aldrig etablerat sig i NHL. Där har det endast blivit tretton matcher. Numer tillhör han tjeckiska HK Hradec Kralove som huserar i högstaligan samt i CHL.

Leksand är tydliga i sitt uttalande om att det endast rör sig om träning för att komplettera den skadade backen Daniel Gunnarsson och att det inte kommer att bli matchspel för Philip Samuelsson.

-Efter noggrant övervägande har vi valt att erbjuda Philip denna möjlighet att träna med oss. Vi har en del skadebekymmer och att då ha ytterligare en spelare att tillgå på träning känns riktigt bra säger Leksands IFs GM, Thomas Johansson till deras hemsida

Leder SHL 

Efter att ha slagit ärkerivalen Brynäs under gårdagen så tog sig dalmasarna upp i topp i SHL. En ledning som kan övertas av den andra nykomlingen för året Oskarshamn. De har i morgon torsdag ett hett Smålandsderby framför sig i mötet med Växjö Lakers.

Mer läsning
KRÖNIKA: Passa på att njuta Leksingar och Oskarshamnare
GÄVLE-DALADERBYT: Blomqvist vet vem som vinner

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN