Officiellt: Åslin återvänder till Leksand

0
395

Under eftermiddagen meddelade Leksand att man gjort klart med en återvändare. David Åslin återvänder efter tre år på annat håll. 
– Han har skrivit på ett tvåårskontrakt och kommer att få en stor roll i vårt lag, säger Mikael Karlberg, sportsligt ansvarig i föreningen

David Åslin kommer närmast från Rögle där han huserat de senaste två säsongerna. På sina 85 matcher i Ängelholmsklubben blev det totalt 19 poäng. Sportchefen i Leksand, Mikael Karlberg, är nöjd över att ha signerat Åslin de kommande två säsongerna.
– Efter jul har David varit riktigt bra, och vi ser fram emot att se honom fortsätta utvecklas hos oss. David är en skridskoskicklig spelare som bidrar med många poäng, och han har också en härlig inställning och viktiga vinnaregenskaper, säger han.

Är glad över att återvända

Den skridskoskicklige forwarden återvänder därmed till Leksand där han fick sin hockeyfostran och spelade under flertalet säsonger tidigt under sin karriär. Forwarden själv är överlycklig över att återvända till sin tidigare klubb.
– Det här känns verkligen otroligt roligt. Jag har fått ett väldigt bra intryck av tränaren Markus Åkerblom, och tror att Leksand, med Åkerblom, Challe och övriga i ledningen har någonting riktigt bra på gång. Vårt mål med att ta oss tillbaka till SHL är tydligt, och jag ville verkligen inte missa chansen att få vara med om den här resan. Jag ser fram emot att komma på plats, och ska göra mitt bästa för att bidra så mycket som möjligt på vår väg tillbaka till SHL, säger han.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.