Foto: Bildbyrån

Frölundaforwarden Anton Karlsson presenterades under söndagen för Leksand. Karlsson som representerade Dalaklubben på lån när Leksand tog klivet upp i SHL säsongen 2015/2016.

Anton Karlsson kommer närmast från en sejour i Frölunda där han mestadels varit utlånad. Under den gångna säsongen spelade den defensiva forwarden på lån i IK Oskarshamn i HockeyAllsvenskan. På 48 matcher noterades han för tio poäng och -6 i plus/minus statistiken. Det blev också sex matcher i SHL, där han bidrog med 0 poäng.

Återvänder till Dalarna

Under söndagen presenterades han för Leksand. Ett Leksand han tidigare varit utlånad till, säsongen 2015/2016, samma år som Leksand tog steget upp i SHL, spelade han i Dalaklubben. Den säsongen bidrog han med 12 poäng på 38 matcher.
– Riktigt kul att Anton är tillbaka i Leksands IF. Han hade en bra tid hos oss när han var här förra gången, säger Mikael Karlberg från sportrådet i ett pressmeddelande.

Glad över att vara tillbaka

Huvudpersonen själv är även han väldigt glad över att vara tillbaka. Såhär säger han i pressmeddelandet på Leksands officiella hemsida.
– Det känns väldigt roligt att vara tillbaka i Leksand igen. Jag fick vara med om något helt fantastiskt när vi gick upp i SHL för två år sedan, och siktet är inställt på att göra det igen. Jag hoppas kunna bidra med min energi där ute, och påbörjar resan i morgon (måndag) klockan 09.00 i gymmet tillsammans med övriga laget.

Kontraktet med Leksand är signerat över 1+1 år.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer