Talangen förlänger kontraktet – får lovord av General Managern

Leksand förlänger kontraktet med ung back. 19-årige Calle Själin är klar för ytterligare två säsonger i klubben, meddelar Leksand på sin webbplats.

Calle Själin gör sin andra säsong i Leksand. Nu står det klart att backen förlänger kontraktet över de två kommande säsongerna, skriver klubben på sin hemsida. 19-åringen har under säsongen bokförts för 17 matcher i Leksandsdressen. Dessutom har det blivit tre matcher med Juniorkronorna denna säsongen för den unga backen.

– Det känns jättebra att skriva på för två nya år. Jag trivs jättebra i Leksand, och jag ser fram emot att få någon hel säsong här också efter att ha missat stora delar av de senaste säsongerna. Det känns bra att det nya kontraktet är klart, säger Själin till Leksands hemsida.

Hyllas av General Managern

Leksands General Manager Thomas Johansson är nöjd med kontraktsförlängningen och tror att Calle Själin, som totalt har Calle Själin spelat 43 matcher i Hockeyallsvenskan, har en framtid framför sig i Nordamerika.

– Vi är oerhört glada att Calle vill stanna kvar och fortsätta sin utveckling hos oss. Calle är en ung back under stark utveckling men har haft otur med skador i sin karriär hittills. Det ska bli jätteintressant och spännande att få se honom spela och träna en hel säsong och se utvecklingen av det. Calle är en tvåvägsback med bra förstapass, han är positionssäker och rörlig på skridskorna. Det är en spelare som verkligen har framtiden framför sig. Jag är övertygad att han kommer att bli en stor back i Nordamerika i framtiden, säger Johansson till Leksands hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN