Supporterordföranden rasar: ”Det finns INGENTING där”

Leksand är tippade i toppen av Hockeyallsvenskan, men inledningsvis har det gått troll i spelet. Ikväll spelar laget mot Pantern och då rasar supporterordföranden mot laget.
”Vägrar lyssna på snack om tålamod, lex 15/16”, skriver Martin Jönslars-Eriksson på Twitter.

Supporterordföranden i Leksand Superstars Martin Jönslars-Eriksson är inte nådig mot Leksand under matchen borta mot Pantern. Det var i den andra periodpausen som Leksand fick sig några skopor från Jönslars-Eriksson. Han är märkbart orolig för hur starten den här säsongen har varit och hur spelet ser ut på isen.

”Det finns INGENTING där. När spelet inte stämmer måste man plocka fram någon krigarvilja för att ta poäng, men inte ens det finns”, skriver han och fortsätter:

”Vägrar lyssna på snack om tålamod, lex 15/16. De här grabbarna känner varandra. Det är inget nybygge.”

Supporterordföranden utvecklar

Jönslars-Eriksson vill att tränaren Markus Åkerblom ska redogöra för vad som gått fel i starten den här säsongen. Han jämför med den förre tränaren Andreas Appelgren gjorde under sin tid i klubben. Jönslars-Eriksson undrar också att om det är en inställningsfråga, varför det inte rättat till sig. Han förespråkar också att Leksand ska ta in en mental tränare till A-laget, spelarna måste komma ner på jorden.

Inför kvalet till SHL i våras hade Hockeybladet ett reportage om Martin Jönslars-Eriksson.

Matchen mot Pantern pågår och Leksand har precis kvitterat med 47 sekunder kvar. Förlängning pågår när artikeln publicerades.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN