OS-meriterad forward aktuell för Leksand?

Jimmie Ericsson fick inget nytt kontrakt i Skellefteå och har sedan dess hållit sig tillbaka från ishockeyn. Men nu kan en comeback i Leksand och HockeyAllsvenskan vara aktuell.
– Du får inga kommentarer på någon spelare över huvud taget. Det är bara rykten, säger den sportsligt ansvarige Mikael Karlberg till DT.se

Jimmie Ericsson har varit inställd på att fortsätta karriären, men hittills har han inte nappat på några erbjudande. Kanske kan comebacken ske i Leksand och HockeyAllsvenskan?

Dalarnas Tidningar skriver att 37-åringens namn funnits på tapeten under styrelsemötena. Men Leksands sportsligt ansvarige Mikael Karlberg väljer att lägga locket på när han konfronteras med uppgifterna.

–  Du får inga kommentarer på någon spelare över huvud taget. Det är bara rykten, säger Mikael Karlberg till tidningen.
– Jag vet inte vad du har för uppgifter. Men jag har i alla fall ingenting att kommentera över huvud taget. Har vi något att säga så går vi ut med det själva.

Leksands ordförande Åke Norström dementerar dock uppgifterna om Jimmie, starkt.
– Jag har varit på samtliga styrelsemöten och han har inte varit uppe på bordet, säger Norström.

Jimmie Ericsson har historik i Leksand från en tidigare sejour i klubben. Säsongen 2005/2006 spenderade han i just Dalarna och Leksand. Då spelade Leksand i dåvarande Elitserien. Under den säsongen svarade han för 9 poäng på 40 matcher.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN