Officiellt: Lagkaptenen förlänger med Leksand

0
627
Foto: Bildbyrån

Leksand meddelade under fredagen i en direktsändning på hemsidan att man förlänger med lagkaptenen Jesper Ollas över ytterligare två säsonger. 

Jesper Ollas värvades hem till Leksand inför förra säsongen efter en lång tid i Brynäs. Han var med och spelade ner klubben i HockeyAllsvenskan igen, men nu kommer glädjande nyheter för alla Leksandsfans. Idag klargjorde föreningen att man förlängt kontraktet med lagkaptenen från den gångna säsongen.

– Skönt att det är klart att vi får ha Jesper kvar i föreningen. Han drog ett stort lass i vintras och har varit en ledare i omklädningsrummet under hela säsongen. När det var som tuffast var han mycket viktig för att hålla ihop gruppen vid sidan av isen och en av de som höll uppe spelet på plan. Han blir , tillsammans med till exempel Fredrik Lindgren, en av våra mest rutinerade killar den kommande säsongen, säger Leksands sportchef, Mikael Karlberg i ett uttalande.

Vill ta tillbaka Leksand till SHL

Under året gjorde Ollas 16 poäng på de 51 matcher han spelade. Nu vill han vara med och ta tillbaka Leksand till finrummet igen.
– Jag är glad över att få vara kvar här i Leksand. Revanschlusten efter förra säsongen är stor och vi blickar framåt mot en säsong där lagbygget redan nu ser spännande ut. Bra förlängningar och ett spännande tillskott i Lindgren. Jag vill vara med och ta Leksand till ett kval uppåt om ett år. Vi måste vara ödmjuka inför den uppgiften och förstå att det kommer krävas hårt jobb, för vägen dit är inte lätt, men att sätta något annat mål finns inte på kartan, säger Ollas i ett pressmeddelande.

Kontraktet med Ollas är skrivet över de kommande två säsongerna.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sju − tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.