Mattias Ritola på plats i Leksand?

Enligt uppgifter till Hockeybladet befann sig Mattias Ritola på plats igår i Tegera Arena under Leksands match mot Luleå. Uppgifterna varken bekräftas eller dementeras av Leksands sportchef Christer Siik.
– Det vet jag faktiskt inte, säger han till Hockeybladet.

Det har på senare tid ryktats om att Borlängesonen Mattias Ritola skulle vara aktuell för en comeback i Leksand. Han sitter för närvarande på ett kontrakt hos schweiziska Fribourg-Gottéron till och med säsongen 2017/2018, men laget går tungt och Ritola producerar inte som önskat. Skellefteå äger dock SHL-rättigheterna till Ritola, så ett godkännande från dem krävs för att han ska kunna gå till en annan SHL-klubb.

”Klart vi är intresserade, men…”

Leksands sportchef Christer Siik dementerar att en värvning av Ritola skulle vara på gång. Att han är av intresse för framtida lagbyggen sticker han dock inte under stolen med.
– Han sitter på ett kontrakt i Fribourg-Gottéron så vi har inte ens inlett någon diskussion med varken dem eller Skellefteå. Sen är han givetvis intressant eftersom han är en Leksandskille, men det är Filip Forsberg och Victor Rask också, säger han till Hockeybladet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN