LIF: Kulturbärare förlänger kontraktet

En av Leksands stora kulturbärare förlänger kontraktet tre säsonger till. Nummer 13 blir kvar i klubbeb åtminstone till säsongen 2022/23.
– Jag trivs otroligt bra i Leksand, säger Jon Knuts.

Jon Knuts, en av Leksands kulturbärare förlänger kontraktet. Han har spelat i klubben i stort sett i tio år, förutom en sejour i Malmö som bara varade i sju matcher och en utlåning till Borlänge när han spelade juniorhockey.

Jon Knuts

Trots en stark och förvånansvärt bra start på säsongen ligger Leksand idag fast förankrat på jumboplatsen i SHL. Trots det känner Knuts en stark tro och hopp på den Leksand bygger. Men det är inte bara spelet och laget som får han att skriva på en förlängning. 

Jag trivs otroligt bra i Leksand och brinner för det här förbaskat mycket. Jag är glad att få vara en del av Leksands IF även fortsättningsvis, säger Jon Knuts på Leksands hemsida.

Kulturbärare

Knuts är verkligen en spelare som spelar Leksandsishockey, det menar Thomas Johansson, Leksands General Manager. Men det är också väldigt viktigt för Johansson att känna att hans spelare tror på lagbygget och framtidsplanerna – och det gör Knuts. 

Det känns jätteskönt att få behålla en kulturbärare som känner för föreningen på det sättet som Jon gör, säger Thomas Johansson i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN