Leksand fortsätter att förlänga: ”Var en av våra bästa spelare ifjol”

Trots degraderingen ser Leksand ut att få behålla stora delar av sitt lag. Idag kom nästa pusselbit på plats, man förlängde kontraktet med backen, Patrik Norén. 
– Patrik var en av våra bästa och mest jämna spelare ifjol. Det har varit väldigt roligt att följa hans utveckling, och vi tror att det som vi har sett hittills bara är början, säger sportchefen, Mikael Karlberg i ett pressmeddelande

Efter att Leksand gått upp i SHL värvade man den tidigare Leksandsbacken Patrik Norén. Den 24-årige backen gjorde stor succé direkt och var en av lagets bästa backar, nu väljer klubben att förlänga kontraktet med ytterligare en säsong.
– Patrik var en av våra bästa och mest jämna spelare ifjol. Det har varit väldigt roligt att följa hans utveckling, och vi tror att det som vi har sett hittills bara är början. Patriks tuffhet på isen kommer att bli viktig, och han kommer att gå i bräschen för oss på både träning och match, säger Mikael Karlberg i en kommentar på klubbens hemsida.

”Jag ser fram emot en ny säsong”

Norén som gjorde 8 poäng på 43 matcher och hade en plus/minus på -14 är glad över att ha förlängt sitt kontrakt med ytterligare en säsong.
– Bortsett från ett litet avbrott när jag opererade bort halsmandlarna tycker jag att min egen säsong gick ganska bra, och jag hoppas på att kunna spinna vidare på den nu. För lagets del blev det ju ett väldigt tråkigt avslut på säsongen, men sedan dess har det hunnit växa fram en jäkla revanschlust. Jag ser fram emot en ny säsong, säger han till Leksands hemsida.

Leksand ser ut att få behålla stora delar av gamla truppen

I och med detta har Leksand förlängt med hela fem spelare från föregående säsongs trupp. Lägg därtill att man värvat två spelare i den rutinerade Skellefteåbacken, Fredrik Lindgren samt Timråbacken, Mattias Nilsson.

I samband med att Patrik Noréns förlängning meddelar Leksand också att assisterande tränaren Örjan Lindmark blir kvar i klubben i ett år till.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN